The effects of the tryptophan from the food in the emotions
Botia Baños, Lara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2016
Descripció: 1 pag.
Nota: Pòster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Nutrició ; Aliments ; Triptòfan



1 p, 786.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2016-12-12, darrera modificació el 2024-05-18



   Favorit i Compartir