El gran premi de Carol
Vara Hernández, Ainara
Codinach Fossas, Mariona, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El gran premio de Carol
Títol variant: Carol's Grand Prix
Data: 2016
Descripció: 113 pag.
Resum: Atrapada en el cos d'un home, la Carol Barangé, amb seixanta-nou anys, pren la decisió més important de la seva vida: deixar enrere la família, els amics i la seva posició social acomodada. Les trobades setmanals a Enfemme, un peculiar local clandestí, la convenceran per emprendre el viatge a Tailàndia i complir el seu somni: recuperar la seva joventut i reafirmar-se com a dona. Aficionada als cotxes, vol ser la primera dona transsexual en córrer el Rally Històric de Montecarlo. El trajecte que uneix Barcelona amb Mònaco serà un frenesí d'emocions.
Resum: Atrapada en el cuerpo de un hombre, Carol Barangé, con sesenta y nueve años, toma la decisión más importante de su vida: dejar atrás a la familia, los amigos y su posición social acomodada. Los encuentros semanales en Enfemme, un peculiar local clandestino, la convencerán para emprender el viaje a Tailandia y cumplir su sueño: recuperar la juventud y reafirmarse como mujer. Aficionada a los coches, quiere ser la primera mujer transexual en correr el Rally Histórico de Montecarlo. El trayecto que une Barcelona con Mónaco será un frenesí de emociones.
Resum: Trapped in a man's body, sixty-nine Carol Barangé is making the most important decision of his life: to leave behind family, friends and her wealthy social position. Weekly meetings at Enfemme, a unique speakeasy, will convince her to undertake a journey to Thailand and fulfil her dream: to recover youth and reassert herself as a woman. As a vintage car lover, she wants to be the first transsexual woman pilot running the Montecarlo Classic Car Rally. The route linking Barcelona with Monaco will be a frenzy of emotions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Transsexuals ; Documentals



113 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-02-15, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir