Eternament Joves
Carpena Pinilla, Laura
Valdés Belda, Sara
Rueda Gallardo, Francesc, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Eternamente Jóvenes
Additional title: Forever Young
Date: 2016
Description: 76 pag.
Abstract: Aquest treball pretén reflectir el canvi social que està propiciant la generació Y, a partir d'un documental de tipus observacional mitjançant l'exposició de diferents personatges i la seva forma d'entendre les relacions, la feina, la maduresa, etc. La societat està canviant, en part gràcies als hàbits que presenten les noves generacions, marcades per les noves tecnologies, i conscients del difícil futur al que han de fer front.
Abstract: Este proyecto pretende reflejar el cambio social que está propiciando la generación milenial a través de un documental de tipo observacional, mediante la exposición de distintos personajes y su forma de entender las relaciones, el trabajo, la madurez, etc. La sociedad está cambiando, en parte gracias a los comportamientos que presentan las nuevas generaciones, marcadas por las nuevas tecnologías, y conscientes del difícil futuro al que deben hacer frente.
Abstract: This project is intended to reflect the social change brought about by the Millennial Generation by the creation of an observational documentary that would present several young people and their ways of understanding relationships, work, maturity, etc. Society is changing partly because of the new habits people of this generation have, defined by new technologies, and being conscious of the hard future they must confront.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Subject: Generació Y ; Joves ; Actituds



77 p, 11.3 MB

3 p, 624.1 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2017-02-16, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir