Food sovereignty and conservation of biodiversity
Estarellas Maurin, Aina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2017
Descripció: 1 pag.
Nota: Premi UAB de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) als millors Treballs de Fi de Grau sobre desenvolupament sostenible i justícia global. 2n Edició, curs 2017/2018
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Sobirania alimentària ; Biodiversitat



1 p, 376.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Premis UAB. TFG

 Registre creat el 2017-07-12, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir