Societat de l'Àsia Oriental [101525]
Guarné Cabello, Blai
Beltrán Antolín, Joaquín
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Sociedad de Asia Oriental
Date: 2017-18
Abstract: "Societat de l'Àsia Oriental" se centra en la consideració dels elements clau per a la comprensió sociocultural de les societats japonesa i xinesa contemporànies, fent especial èmfasi en els discursos representacionals relatius a la construcció cultural de la identitat col·lectiva i el seu encaix en l'actual context de globalització. L'objectiu formatiu bàsic de l'assignatura és conèixer la realitat contemporània de les societats japonesa i xinesa mitjançant l'aproximació antropològica i en clau d'història cultural a les pràctiques, els discursos, i les institucions que les integren, amb el propòsit darrer de contextualitzar els coneixements treballats a la resta de matèries del Grau. L'assignatura desenvolupa aquests continguts a través de diversos àmbits temàtics que són analitzats en classes teòriques, mitjançant l'exposició del professor, i pràctiques, mitjançant la lectura i discussió d'articles acadèmics, i el visionat i debat de documentals a l'aula, així com de materials complementaris.
Abstract: "Sociedad de Asia Oriental" se centra en la consideración de los elementos clave para la comprensión sociocultural de las sociedades japonesa y china contemporáneas, haciendo especial énfasis en los discursos representacionales relativos a la construcción cultural de la identidad colectiva y su encaje en el actual contexto de globalización. El objetivo formativo básico de la asignatura es conocer la realidad contemporánea de las sociedades japonesa y china a través de la aproximación antropológica y en clave de historia cultural a las prácticas, los discursos, y las instituciones que las integran, con el propósito ultimo de contextualizar los conocimientos trabajados en el resto de materias del Grado. La asignatura desarrolla estos contenidos a través de diversos ámbitos temáticos que son analizados en clases teóricas, mediante la exposición del profesor, y prácticas, mediante la lectura y discusión de artículos académicos, el visionado y debate de documentales en el aula, así como de materiales complementarios.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Estudis de l'Àsia Oriental (xinès) [2500244]
Study plan: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
5 p, 82.0 KB

Castellà
5 p, 81.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir