Inserció social de les persones amb discapacitat [101670]
Laborda Molla, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Social Inclusion of People with Disabilities
Additional title: Inserción social de las personas con discapacidad
Date: 2017-18
Abstract: L'assignatura Inserció Social de les persones amb discapacitat incideix en la consideració de les característiques diferencials de les persones per atendre les seves necessitats d'incorporació als processos educatius i al món social i laboral. Es fixa en un espai de treball cada vegada més ampli que en l'actualitat s'entén des de l'atenció a la diversitat funcional. Els objectius que es pretenen aconseguir són el següents: Analitzar els processos que porten cap a la inclusió social i la integració laboral per a les persones amb discapacitat i les variables que intervenen. Valorar, millorar i dissenyar propostes curriculars vers la inclusió sociolaboral. Prendre consciència del paper que cal assumir vers la inclusió social i la integració laboral de les persones amb discapacitats.
Abstract: - Analyze the processes that lead to social inclusion and labor integration for people with support needs and the variables involved. - Assess curricular proposals to the social and labor inclusion. - Be aware of the role to be assumed towards social inclusion and labor integration of people with disabilities and support needs.
Abstract: La asignatura Inserción Social de las Personas con Discapacidad incide en la consideración de las características diferenciales de las personas para atender sus necesidades de incorporación a los procesos educativos y en el mundo social y laboral. Se fija en un espacio de trabajo cada vez más amplio que en la actualidad se entiende desde la atención a la diversidad funcional. Los objetivos que se pretenden conseguir son los siguientes: - Analizar los procesos que llevan hacia la inclusión social y la integración laboral para las personas con necesidades de apoyo y las variables que intervienen. - Valorar las propuestas curriculares hacia la inclusión sociolaboral. - Tomar conciencia del papel que hay que asumir hacia la inclusión social y la integración laboral de las personas con discapacidades y necesidades de apoyo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Educació social [2500260]
Study plan: Graduat o Graduada en Educació Social [827]Català
4 p, 76.2 KB

Anglès
4 p, 74.8 KB

Castellà
4 p, 74.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir