Introducció a la comunicació integral per a PIMEs. El cas de María Roig Hair Spa.
Alsina Moral, Ferran
Escuder Roig, Inés
Ullod Pujol, Ana María, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Introducción a la comunicación integral para PYMEs. El caso de María Roig Hair Spa.
Additional title: Introduction to the whole communication for SMEs. María Roig Hair Spa case.
Date: 2017
Description: 220 pag.
Abstract: Un entorn cada cop més competitiu i exigent actua avui en el món de la petita i mitjana empresa. Tot i això, són poques les PIME que intenten suplir aquesta situació a través de la comunicació i la publicitat. Aquest projecte pretén aprofundir sobre la realitat d'aquesta contradicció aparent i donar raons per a creure en la inversió publicitària en PIMEs. Per a dur-ho a terme, s'ha realitzat un pla de comunicació adaptat a l'activitat de María Roig Hair Spa. Una PIME real del sector de la bellesa.
Abstract: Un entorno cada vez más competitivo y exigente se cierne hoy sobre el mundo de la pequeña y mediana empresa. Sin embargo, son pocas las PYME que intentan revertir esta situación a través de la comunicación y la publicidad. Este trabajo pretende profundizar sobre la realidad de esta aparente contradicción y dar razones para creer en la inversión publicitaria en PYMES. Para ello se ha desarrollado un plan de comunicación adaptado a la actividad de María Roig Hair Spa, una PYME real del sector de la belleza.
Abstract: An increasingly competitive and demanding environment of small and medium-sized enterprises is looming over the world. However, few SMEs are trying to reverse this situation through communication and advertising. This project seeks to delve into the reality of this apparent contradiction and provide reasons to believe in advertising investment in SMEs. For that reason, a communication plan has been developed adapted to the activity of María Roig Hair Spa, a real SME in the beauty sector.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Study plan: Graduat o Graduada en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; bachelorThesis ; Text
Subject: Màrqueting ; Publicitat ; Perruqueria ; Bellesa ; PIME ; Pla de comunicació220 p, 6.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2017-09-14, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir