Collaborative Filtering Recommender System for Bodas.net
Gil Rodríguez, Víctor
Sebastián Pérez, Juan Carlos, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Sistema de recomendación con filtrado colaborativo para Bodas.net
Título variante: Sistema de recomanació amb filtrat col·laboratiu per Bodas.net
Fecha: 2017-06-27
Resumen: The growth without any control of webs and their content in recent years can make users look away from them, users who can't find what they want or don't see anything appealing enough. And this is a huge problem for companies, because they lose money. In this paper it is described the whole process of design, development and tunning of a recommender system for bodas. net company. A solution able to show users what they want to see, improving their experience in the website.
Resumen: Dado el crecimiento que han experimentado los portales web en los últimos años y el aumento del contenido a mostrar, para muchos es fácil perderse o no seguir navegando por falta de interés. En este artículo se cubre todo el proceso de creación, desarrollo y puesta en marcha de un sistema de recomendación para la empresa bodas. net. Sistema capaz de mostrar contenido afín a los intereses de los usuarios, mejorando así su experiencia en la web.
Resumen: Donat el creixement que han experimentat els portals web en els últims anys i l'augment del contingut a mostrar, per a molts és fàcil perdre's o no seguir navegant per falta d'interès. En aquest article es cobreix tot el procés de creació, desenvolupament i posada en marxa d'un sistema de recomanació per a l'empresa bodas. net. Sistema capaç de mostrar contingut afí als interessos dels usuaris, millorant així la seva experiència a la web.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Castellà
Titulación: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Menció Tecnologies de la Informació
Materia: Web ; Sistema de recomanació ; Filtrat col·laboratiu ; Mineria de dades ; Sistema de recomendación ; Filtrado colaborativo ; Minería de datos ; Recommender system ; Collaborative filtering ; Datamining



9 p, 2.9 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2017-10-16, última modificación el 2023-07-22



   Favorit i Compartir