Espais C. Espais de llibertat i creació a l'escola
Tuset Queralt, Marc
Morón, Mar, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Data: 2017
Descripció: 16 pag.
Resum: Els espais de creació com a resposta a la necessitat d'implementar un nou model d'educació artística que doni importància, espais i temps a la creació artística dins les escoles, on els alumnes puguin experimentar i crear en llibertat. En aquest sentit, el següent text vol presentar i analitzar un nou projecte que camina cap aquesta direcció, anomenat Espais C_Room 13 Barcelona. L'objectiu principal és introduir l'art i el procés de creació artística de forma permanent dins l'escola, mitjançant la construcció d'un estudi artístic coordinat pels mateixos alumnes. Aproximar els nens i nenes als processos de creació artística al costat d'un artista professional, proporcionant un intercanvi d'idees, habilitats i experiències a través de les arts.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació Primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [896]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Educació artística ; Espai de creació ; Artista en residència



16 p, 903.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat Ciències de l'Educació. TFG

 Registre creat el 2018-02-23, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir