Tractaments dependents d'activitat per al dolor neuropàtic
López Álvarez, Victor Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències)

Additional title: Tratamientos dependientes de actividad para el dolor neuropático
Date: 2018
Abstract: El dolor neuropàtic ocorre per danys al sistema nerviós somatosensorial, produint típicament hiperalgesia o alodinia. En el seu treball de tesi, Victor Manuel López ha desenvolupat un protocol d'exercici en cinta que sembla reduir el dolor neuropàtic en rates amb el nervi perifèric danyat, així com una estimulació nerviosa perifèrica que alleuja els efectes de la hiperalgesia.
Abstract: El dolor neuropático ocurre por daños en el sistema nervioso somatosensorial, produciendo típicamente hiperalgesia o alodinia. En su trabajo de tesis, Victor Manuel López ha desarrollado un protocolo de ejercicio en cinta que parece reducer el dolor neuropático en ratas con el nervio periférico dañado, así como una estimulación nerviosa periférica que alivia los efectos de la hiperalgesia.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Febrer 2018, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Catelà
3 p, 303.0 KB

Español
2 p, 281.8 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Health sciences and biosciences > Institut de Neurociències (INc)
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2018-03-09, last modified 2022-02-06



   Favorit i Compartir