Convertidor universal de comandament de dron
Ferran Hernandez, David
Rexachs del Rosario, Dolores Isabel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Universal converter of command dron
Títol variant: Conversor universal de mando de dron
Data: 2018-02-13
Resum: Una aeronau és un vehicle que es desplaça per l'aire. En el cas dels drons, la seva principal característica és que no són tripulats: és a dir, no transporten persones. Els drons, per tant, es manegen a distància a través d'un controlador. Crear un comandament universal de drons implica diversos àmbits; per una part, es presenta la programació per a poder enllaçar el nostre vehicle al comandament, també és la creació des de zero del comandament, i finalment el tacte amb les xarxes, ja que per a la connexió entre el comandament i el vehicle s'han de fer servir tot un conjunt de protocols i llibreries per a poder fer correctament la seva sincronització. Un dels avantatges de la creació d'un controlador universal, és el fet de que no es necessitarà un controlador per a cada dron adquirit, és a dir, amb un únic controlador podrem controlar diversos drons.
Resum: An aircraft is a vehicle that moves through the air. In the case of drones, their main characteristic is that they are not manned, they don't transport people. The drones, therefore, are handled remotely through a controller. Creating a universal command of drones involves several fields; On the one hand, the programming is presented to be able to link our vehicle to the control, also it is the creation from zero of the control, and finally the tact with the networks, since for the connection between the control and the vehicle they have to use a whole set of protocols and libraries to be able to correctly synchronize. One of the advantages of creating a universal controller is the fact that you will not need a controller for each dron that is acquired, that is, with a single controller we will be able to control several drones.
Resum: Una aeronave es un vehículo que se desplaza por el aire. En el caso de los drones, su principal característica es que no son tripulados: es decir, no transportan personas. Los drones, por tanto, se manejan a distancia a través de un controlador. Crear un mando universal de drones implica diversos ámbitos; por una parte, se presenta la programación para poder enlazar nuestro vehículo al mando, también es la creación desde cero del mando, y finalmente el tacto con las redes, ya que para la conexión entre el mando y el vehículo se deben utilizar todo un conjunto de protocolos y librerías para poder hacer correctamente su sincronización. Una de las ventajas de la creación de un controlador universal, es el hecho de que no se necesitará un controlador para cada dron adquirido, es decir, con un único controlador podremos controlar varios drones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria de Computadors
Matèria: Drons ; Comandament ; Universal ; Radiofreqüència ; Dron ; Mando ; Radiofrecuencia ; Drone ; Command ; Radiofrequency



10 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2018-04-09, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir