Data: |
2018-19 |
Resum: |
Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació, incloent-hi els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'especialitat. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari entre els essers humans. - Comprendre la diversitat de cultures i sistemes alimentaris. - Conèixer processos de canvi i adaptació del coneixement alimentari humà - Comprendre els diferents factors implicats en diferents situacions del actual context social i cultural relacionades amb el comportament alimentari. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Català |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |