Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262]
Hernández Herrero, María Manuela
Roig Sagués, Artur Xavier
Torres, Ferran
Martínez Garcia, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2018-19
Resum: L'assignatura de Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública integra coneixements tant de anàlisi del risc de la Seguretat Alimentaria com de Salut Pública. Tot considerant que l'anàlisi del risc en què s'han de basar les polítiques de seguretat alimentària es basa en tres components: avaluació del risc, gestió del risc i comunicació del risc. Objectiu general Introduir a l'alumne a l'anàlisi del risc en la seguretat alimentària utilitzada com a eina per la protecció de la salut pública, per tal de controlar el riscos de la forma més efectiva mitjançant la selecció i implementació de mesures adequades per part de l'administració i les empreses alimentàries. En aquest àmbit s'avaluarà dintre del concepte de l'alimentació i el seu impacte a la Salut Pública, aspectes relacionats amb la prevenció de malalties i avaluació de la Salut, la metodologia de la Investigació i la interpretació dels estudis epidemiològics. Objectius específics Adquirir coneixements de l'anàlisi de risc. Aplicar eines per l'avaluació científica del risc Adquirir coneixements de les polítiques de la gestió del risc per part de l'administració i les empreses Conèixer les estratègies de comunicació del risc 1 Conèixer les estratègies de comunicació del risc Adquirir coneixements de la Salut Pública i els seus determinats Conèixer principis de metodologia en investigacióclínica i les seves implicacions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]



Català
6 p, 90.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2018-10-20



   Favorit i Compartir