Challenging Fossilization : The Role of Motivation in Second Language Acquisition
Font Sanclimens, Andrea
Reeves, Alan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2018
Descripció: 26 pag.
Resum: This paper intends to demonstrate whether high levels of motivation can ultimately be instrumental in overcoming Language fossilization. An overview of the hypothesis is provided before approaching the issue from the perspective of bilingualism, and the expectations built around second language students. Lastly, a series of case studies in which participants were reported to have attained outstanding proficiency were analysed. The findings indicate that there is an evident correlation between strong levels of motivation and linguistic achievement, but the attempt to make direct comparisons of L1 and L2 speakers in terms of their language attainment might be problematic.
Resum: Aquest article té com a objectiu demostrar si uns alts nivells de motivació poden contribuir en la superació de la fossilització del llenguatge. En primer lloc, s'ha proporcionat una perspectiva general de la hipòtesi per tal d'abordar-la des del punt de vista del bilingüisme i de les expectatives a les quals s'enfronten els estudiants de segones llengües. Seguidament, s'han analitzat un conjunt d'estudis on, aparentment, els participants van demostrar un domini excepcional de la llengua d'estudi. Les conclusions d'aquesta recerca indiquen l'existència d'una elevada correlació entre el nivell de motivació i l'assoliment de competències lingüístiques, encara que el plantejament de la comparació de les habilitats dels parlants nadius i les dels parlants de llengües estrangeres pot ser problemàtic.
Resum: Este artículo tiene como objetivo demostrar si altos niveles de motivación pueden contribuir en la superación de la fosilización del lenguaje. En primer lugar, se ha proporcionado una perspectiva general de la hipótesis con tal de abordarla des del punto de vista del bilingüismo y de las expectativas a las cuales se enfrentan los estudiantes de lenguas extranjeras. Seguidamente, se han analizado un conjunto de estudios cuyos participantes, aparentemente, demostraron un dominio excepcional de la lengua de estudio. Las conclusiones de esta investigación indican la existencia de una correlación elevada entre el nivel de motivación y la adquisición de competencias lingüísticas, aunque el planteamiento de la comparación de las habilidades de los hablantes nativos y las de los hablantes de segundas lenguas puede ser problemático.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Estudis d'Anglès i Francès [2501913]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Anglès i de Francès [997]
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: Second language acquisition ; Fossilization ; Bilingualism ; Adquisició de segones llengües ; Fossilització ; Bilingüisme ; Adquisición de segundas lenguas ; Fosilización ; Bilingüismo26 p, 372.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG

 Registre creat el 2018-09-28, darrera modificació el 2021-10-06   Favorit i Compartir