Cross-platform user authentication and authorization through a custom identity server
Campo Raurich, Eduard
Gil Resina, Debora, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Identificació i autorització d'usuaris multiplataforma mitjançant un Identiy Server personalitzat
Additional title: Identificación y autorización de usuarios multiplataforma con un Identity Server personalizado
Date: 2018-07-02
Abstract: Mobile applications in industrial environments usually look and feel outdated, and that's usually because all the effort is put into making it be straight up functional. This project has been developed in collaboration with a company that provides mobile applications that improve the supply chains of many industries. I have been tasked to enhance the user experience around the authentication component of the new solutions. The main goal is to reduce the times a user is requested his credentials significantly. My job is to research the best way to set up an identity server that allows for single sign on throughout all the company's applications and follows an established security protocol. This will be tested on a cross-platform mobile application developed with Xamarin, which will take advantage of the great new interface approach that Xamarin Forms offers.
Abstract: Les aplicacions mòbil en entorns industrials normalment es veuen velles i desactualitzades, això és normalment per culpa de que l'objectiu és que la aplicació sigui funcional i prou. Aquest projecte s'ha desenvolupat amb la col·laboració d'una companyia que ofereix solucions de software per la optimització de la cadena de subministrament d'empreses de tot tipus. El meu objectiu de millorar el component d'identificació dels usuaris de les noves solucions, reduint significativament el nombre de vegades que l'usuari ha d'introduir les seves credencials a l'aplicació. La meva feina és trobar la millor manera de muntar un Identity Server que serveixi com a únic punt d'inici de sessió per a totes les aplicacions de la companyia i que segueixi un protocol de seguretat ja establert. Això serà provat en una aplicació mòbil multiplataforma desenvolupada amb Xamarin, amb ajuda també de Xamarin. Forms i la novedosa manera de crear interfícies que proporciona.
Abstract: Las aplicaciones móvil en entornos industriales normalmente se ven viejas y desactualizadas, esto es normalmente por culpa de que la aplicación solo se desarrolla con el objetivo de que sea funcional. Este proyecto se ha llevado a cabo con la colaboración de una compañía que ofrece soluciones de software para la optimización de la cadena de suministro de empresas de todo tipo. Mi objetivo es mejorar el componente de identificación de los usuarios de las nuevas soluciones, reduciendo significativamente el número de veces que el usuario debe introducir sus credenciales en la aplicación. Mi trabajo es encontrar la mejor manera de montar un Identity Server que sirva como único punto de acceso para todas las aplicaciones de la compañía y que siga un protocolo de seguridad ya establecido. Esto será probado en una aplicación móvil multiplataforma desarrollada con Xamarin, con ayuda también de Xamarin. Forms y la novedosa manera de crear interfaces que proporciona.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès.
Studies: Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Enginyeria del Software
Subject: Identity Server ; Multiplataforma ; App Mòbil ; Desenvolupament del Software ; Xamarin ; Xamarin Forms ; ASP.NET ; OAuth 2.0 ; Token ; App Móvil ; Desarrollo del Software ; Cross-Platform ; Mobile App ; Software Development15 p, 666.2 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2018-10-24, last modified 2019-10-03   Favorit i Compartir