Innocents tolerants : ideació, disseny, planificació i pre-producció d'un documental basat en un taller de teatre sobre la diversitat sexual
Binimelis Bennàsar, Aina Maria
Rodriguez Parpal, Marina
Gómez, Ángel Custodio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 88 pag.
Resum: Innocents tolerants serà el recull de documents i recursos necessaris per la pre-producció, producció i post-producció d'un documental observacional sobre un taller de teatre que tracta les diferents orientacions sexuals des de les mirades d'un grup d'adolescents.
Resum: Inocentes tolerantes será el resultado del conjunto de documentos y recursos necesarios para la pre-producción, producción y post-producción de un documental observacional sobre un taller de teatro que trata las diferentes orientaciones sexuales desde las miradas de un grupo de adolescentes.
Resum: Innocents tolerants will be the result of all the documents and ressources necessaries for the preproduction, production and postproduction of an observational documentary about a theater workshop approaching the different sexual orientations from the point of view of a teenagers group.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Documentals ; Teatre ; Homosexuals ; Identitat sexual ; Adolescents



88 p, 3.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-11-28, darrera modificació el 2023-11-13



   Favorit i Compartir