Tècniques d'infecció de fitxers binaris
Palomo Vilaseca, Oscar
Navarro-Arribas, Guillermo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Binary file infection techniques
Additional title: Técnicas de infección de ficheros binarios
Date: 2019-02-11
Abstract: Avui en dia la tecnologia es troba en la majoria de coses que fem en el nostre dia a dia, i per això hem de conèixer els riscos als que ens exposem i la importància que té la seguretat informàtica. En aquest article es parlarà de diverses tècniques d'infecció de fitxers executables, focalitzant-ho en fitxers destinats a ser executats en el sistema operatiu més utilitzat avui en dia, el qual és Windows. S'explicarà detalladament el funcionament de la infecció de binaris i es mostraran diverses eines que duen a terme aquestes infeccions. Per a cada eina es mostraran les proves realitzades i s'estudiarà la viabilitat de l'eina en concret, i finalment s'arribarà a una conclusió del risc que pot suposar en un entorn real.
Abstract: Nowadays the technology can be found in almost everything we do in our daily life, and that is the reason we need to know the risks we are exposed of and the importance that cyber security has. In this article it is going to be talked about different file infection techniques, focusing it in the files destined to be executed in the most used operative system, which is Windows. Also, it is going to be explained how the binary file infection works in a detailed way and some tools that achieve that will be shown. For every tool some test will be done in order to study the viability of the tool and finally we will end up concluding the level of risk it can supose in a real environment.
Abstract: Hoy en día la tecnología se encuentra en la mayoría de cosas que hacemos en nuestro día a día, y por eso tenemos que conocer los riesgos a los que nos exponemos y la importancia que tiene la seguridad informática. En este articulo se hablará de diferentes técnicas de infección de ficheros ejecutables, focalizándolo en los ficheros destinados a ser ejecutados en el sistema operativo más utilizado hoy en día, el cual es Windows. Se explicará detalladamente el funcionamiento de la infección de binarios y se mostrarán diferentes herramientas que llevan a cabo estas infecciones. Para cada herramienta se mostraran las pruebas realizadas y se estudiará la viabilidad de la herramienta en concreto, y finalmente se llegará a una conclusión del riesgo que puede suponer en un entorno real.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Tecnologies de la Informació
Subject: Malware ; Fitxer binari ; Payload ; Assembly ; Antivirus ; Infecció de fitxers ; Fichero binario ; Assembler ; Infección de ficheros ; Binary file ; File infection8 p, 330.3 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2019-03-13, last modified 2019-09-17   Favorit i Compartir