visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > XVI Fira del Senglar d'Osor (2019) : |
Títol variant: | XVI Feria del Jabalí de Osor (2019) : cocina de caza |
Títol variant: | XVI Osor Wild boar Fair (2019) : game cuisine |
Data: | 2019 |
Resum: | Osor (340 m) es un pequeño y bonito pueblo, situado en el corazón de la abrupta y boscosa comarca de las Guilleries (La Selva, Catalunya). Se presentan fotos de algunas de las exposiciones y actividades llevadas a cabo durante la XVI Feria del Jabalí de Osor (2019), la exhibición de razas de perros para batidas y la cata de platos de cocina de carne de jabalí. |
Resum: | Ósor (340 m) és un petit i maco poble, al cor de l'abrupta i boscosa comarca de les Guilleries (La Selva, Catalunya). Es presenten fotos d'algunes de les exposicions i activitats portades a terme durant la XVI Fira del Senglar d'Osor (2019), l'exhibició de races de gossos per a batudes i el tastet de plats de cuina de carn de senglar. |
Nota: | 45 fotografías |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Col·lecció: | Memòria gastronòmica digital |
Document: | Image |
Matèria: | Feria ; Jabalí ; Ósor (Girona, Catalunya) ; Cocina ; Caza ; Wild boar ; Driving hunt ; Breeds ; Cuisine ; Fira ; Senglar ; Cuina ; Caça |
Puente románico sobre la riera de Osor 1024x768, 351.1 KB |
Calle de Francia 768x1024, 404.4 KB |
Puente románico sobre la riera de Osor (perspectiva hacia el W) 768x1024, 345.0 KB |
Font del Borrell (s. XVIII). Las numerosas fuentes de la población son uno de sus atractivos 1024x768, 345.3 KB |
La placidez de la riera de Osor... 1024x768, 332.5 KB |
Cartel anunciador 1024x768, 349.3 KB |
Jabalí a la jardinera: muy suave, buen contraste de sabores 1024x768, 320.4 KB |
Con patatas: fórmula y sabor tradicional 768x1024, 336.0 KB |
Con patatas: sabor tipo ragout 768x1024, 339.1 KB |
Con relleno a la catalana (de Navidad) 768x1024, 358.0 KB |
Con judías (fesols): la judía liga muy bien con el jabalí 768x1024, 351.6 KB |
Con champiñones. La carne de jabalí requiere setas (frescas, secas o en conserva), de sabor fuerte como el Craterellus cornucopiodes, el Higrophorus russula, el Cantarellus cibarius, el Cantharellus lutescens, ... 768x1024, 331.0 KB |
Con setas 768x1024, 364.9 KB |
Con champiñones 768x1024, 383.1 KB |
Con setas. Este año, no se presentaban platos de jabalí cocinados con castañas… 768x1024, 341.8 KB |
La cata: probamos 8 medias raciones distintas. ¡Muy bueno todo! 768x1024, 323.3 KB |