Psicopatologia de l'Edat Adulta [105775]
Obiols Llandrich, Jordi
Subirà Álvarez, Susanna
Prats Varela, Eva
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Adult Psychopathology
Additional title: Psicopatología de la Edad Adulta
Date: 2019-20
Abstract: Contextualització La psicopatologia es l'àrea de coneixement que estudia els trastorns mentals en el humans. Tenim coneixement de que l'aparició d'aquests tenen a veure amb la biologia dels subjectes, el seu desenvolupament i la interacció amb els factors de l'ambient. En l'exercici professional de la psicologia, el coneixement de la Psicopatologia d' Adults és imprescindible per aquells psicòlegs que es vulguin dedicar a la Psicologia Clínica o que vulguin optar a aquesta especialització. Per altra banda, es també un coneixement de valor en altres àmbits de la psicologia com la psicologia de la salut, educativa o de les organitzacions. Objectius formatius de l'assignatura 1. Reconèixer els diferents trastorns psicopatològics que es presenten a l'edat adulta. 1 1. Reconèixer els diferents trastorns psicopatològics que es presenten a l'edat adulta. 2. Conèixer els factors de risc que estan vinculats a cadascun dels trastorns psicopatològics i les bases fisiopatològiques subjacents. 3. Conèixer les manifestacions clíniques i el curs evolutiu dels trastorns psicopatològics. 4. Identificar les diferències clíniques entre els diferents trastorns psicopatològics. 5. Conèixer la rellevància de la psicopatologia en l'àmbit de la psicologia clínica.
Abstract: Contextualización La psicopatología es el área de conocimiento que estudia los trastornos mentales en los humanos. Sabemos que la aparición de éstos tiene que ver con la biología de los sujetos, su desarrollo y la interacción con los factores ambientales. En el ejercicio profesional de la psicología, el conocimiento de la psicopatología de adultos es imprescindible para aquellos psicólogos que se quieran dedicar a la psicología clínica o que quieran optar a esta especialización. Por otro lado, es también un conocimiento de valor en otros ámbitos de la psicología como la psicología de la salud, educativa o de las organizaciones. Objetivos formativos de la asignatura 1. Reconocer los diferentes trastornos psicopatológicos que se presentan en la edad adulta. 1 1. Reconocer los diferentes trastornos psicopatológicos que se presentan en la edad adulta. 2. Conocer los factores de riesgos que están vinculados a cada uno de los trastornos psicopatológicos y de las bases fisiopatológicos subyacentes. 3. Conocer las manifestaciones clínicas y el curso evolutivo de los trastornos psicopatológicos. 4. Identificar las diferencias clínicas entre los diferentes trastornos psicopatológicos. 5. Conocer la relevancia de la psicopatología en el ámbito de la psicología clínica.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 102.7 KB

Anglès
5 p, 103.7 KB

Castellà
4 p, 102.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-06-29, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir