Psicologia de l'Esport [102557]
Torregrossa Álvarez, Miquel
Ramis Laloux, Yago
Alcaraz Garcia, Saül
Jordana, Anna
Borrueco, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Sport Psychology
Additional title: Psicología del Deporte
Date: 2019-20
Abstract: Els Objectius de l'assignatura són: Conèixer els rols i funcions de l'especialista en psicologia de l'esport i les postures teòriques en que es fonamenten Analitzar la iniciació i desenvolupament esportiu dels esportistes i el seu entorn (i. e. , entrenadores i famílies) Descriure els processos psicològics bàsics implicats en l'execució esportiva i les tècniques d'intervenció 1 Descriure els processos psicològics bàsics implicats en l'execució esportiva i les tècniques d'intervenció principals vinculades als mateixos Analitzar la carrera esportiva des d'una perspectiva holística, les transicions de carrera i la carrera dual Analitzar críticament les novetats en la psicologia de l'esport Desenvolupar un Projecte Professional Basat en l'Evidència Científica (PPBEC) i aplicat a l'àmbit de la psicologia de l'esport.
Abstract: Los objetivos de la asignatura son: Conocer los roles y funciones del especialista en psicología del deporte y las posturas teóricas en que se fundamentan. Analizar la iniciación y el desarrollo deportivo de los deportistas y de su entorno (i. e. , entrenadores y familias). Describir los procesos psicológicos básicos implicados en la ejecución deportiva y las técnicas de 1 Describir los procesos psicológicos básicos implicados en la ejecución deportiva y las técnicas de intervención principales vinculadas a los mismos. Analizar la carrera deportiva desde una perspectiva holística, las transiciones de carrera y la carrera dual Analizar críticamente las novedades en psicología del deporte Desarrollar un Proyecto Profesional Basado en la Evidencia Científica (PPBEC) y aplicado al ámbito de la psicología del deporte.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 110.2 KB

Anglès
5 p, 108.0 KB

Castellà
6 p, 110.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-05, last modified 2023-10-27



   Favorit i Compartir