Producció i Sanitat de Porcs i Conills [103967]
Mateu de Antonio, Enric
Gasa, Josep
Such i Martí, Francesc Xavier
Segalés Coma, Joaquim
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Production and Health of Pigs and Rabbits
Additional title: Producción y Sanidad de Cerdos y Conejos
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura de Producció i Sanitat de Porcs i Conills és una assignatura optativa que té com objectiu genèric aprofundir en els aspectes relacionats amb la ramaderia d'aquestes espècies enfocant-se fonamentalment en la resolució de situacions pràctiques. Els objectius específics són que l'estudiant: 1. Comprengui quins són els punts crítics en la sanitat i producció de porcs i conills i com s'han d'analitzar 2. Aprengui a identificar els problemes productius i sanitaris més comuns en aquestes espècies i planegi possibles solucions en funció del context.
Abstract: La asignatura de Producción y Sanidad de Cerdos y Conejos es una asignatura optativa que tiene como objetivo genérico profundizar en los aspectos relacionados con la ganadería de estas especies enfocándose fundamentalmente en la resolución de situaciones prácticas. Los objetivos específicos son que el estudiante: Comprenda cuáles son los puntos críticos en la sanidad y producción de cerdos y conejos y cómo se han de analizar Aprenda a identificar los problemas productivos y sanitarios más comunes en estas especies y planee posibles soluciones en función del contexto.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 101.8 KB

Anglès
3 p, 100.2 KB

Castellà
4 p, 101.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-19, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir