Harmony, mobile application for well-being monitoring using HRV
Chen, Qiang
Vilariño Freire, Fernando, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Harmony, aplicación móvil para monitorizar el bienestar mediante HRV
Títol variant: Harmony, aplicació mòbil per monitoritzar el benestar mitjançant HRV
Data: 2019-06-30
Resum: This project consists of developing an Android application that uses a device to detect the heart rates and calculate the variability of the heart rate and through these values ​​the stress level and the sleep quality of the user is calculated and the objective of the application is recommend breathing exercises to recover from stress. And to achieve this goal of the Android application, several prototypes were implemented separately, one of them is the remote server where it contains the data base, through this module it allows users to save data in the network and in this way the application becomes multi-user And the other modules of the project is the generator of HRV values, which these values ​​will go directly to the data base. And the generator of the JSON model that uses the data base data to be able to generate the models, the generated JSON models will be used in the Android application to be able to simulate HRV values. These two generators were basically implemented to be able to simulate a device that detects heart rates since in the end we can not get this device.
Resum: Este proyecto consiste en desarrollar una aplicación Android que utiliza un dispositivo para detectar las frecuencias cardíacas y calcular la variabilidad de la frecuencia cardíaca y mediante estos valores se calcula el nivel del estrés y la calidad del sueño del usuario y el objetivo de la aplicación es recomendar ejercicios de respiración para recuperarse del estrés. Y para alcanzar este objetivo de la aplicación Android, se implementaron varios prototipos aparte, uno de ellos es el servidor remoto donde contiene la base de datos, mediante este módulo se permite al usuario guardar datos en la red y de esta forma se convierte la aplicación en multiusuario. Y los otros módulos del proyecto es el generador de valores de HRV, que estos valores irán directos a la base de datos. Y el generador del modelo JSON que utilizan los datos de la base de datos para poder generar los modelos, los modelos JSON generados se utilizarán en la aplicación Android para poder simular valores de HRV. Estos dos generadores se implementaron básicamente para poder simular un dispositivo que detecta las frecuencias cardíacas ya que a final no podemos conseguir este dispositivo.
Resum: Aquest projecte consisteix a desenvolupar una aplicació Android que utilitza un dispositiu per detectar les freqüències cardíaques i calcular la variabilitat de la freqüència cardíaca i mitjançant aquests valors es calcula el nivell de l'estrès i la qualitat del son de l'usuari i l'objectiu de l'aplicació és recomanar exercicis de respiració per a recuperar-se de l'estrès. I per assolir aquest objectiu de l'aplicació Android, es van implementar diversos prototips a part, un d'ells és el servidor remot on conté la base de dades, mitjançant aquest mòdul es permet a l'usuari guardar dades a la xarxa i d'aquesta manera es converteix l'aplicació en multiusuari. I els altres mòduls del projecte és el generador de valors de HRV, que aquests valors aniran directes a la base de dades. I el generador del model JSON que utilitzen les dades de la base de dades per poder generar els models, els models JSON generats s'utilitzaran en l'aplicació Android per poder simular valors de HRV. Aquests dos generadors es van implementar bàsicament per poder simular un dispositiu que detecta les freqüències cardíaques ja que a final no podem aconseguir aquest dispositiu.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Android ; Qualitat de son ; Estrès ; Freqüència cardíaca ; Generador de hvr ; Laurea ; MySQL ; PHP ; Polar ; Xarxa bayesiana ; UAB ; XAMPP ; Calidad de sueño ; Estrés ; Frecuencia cardíaca ; Red bayesiana ; Sleep quality ; Stress ; Heart rate ; HRV generator ; Bayesian network



14 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2024-07-20



   Favorit i Compartir