Eines de Control i Gestió de la Qualitat per a la Indústria Agroalimentària [43034]
Juan Godoy, Bibiana
Albanell Trullas, Elena
Ferragut, Victoria
Hernández Herrero, María Manuela
Mor-Mur i Francesch, Montserrat
Piedrafita Arilla, Jesús
Roig Sagués, Artur Xavier
Ramayo-Caldas, Yuliaxis
Gallardo-Chacón, Joan Josep
Casellas Vidal, Joaquim
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Quality Control and management Tools for the Agricultural Food Industry
Additional title: Herramientas de Control y Gestión de la Calidad para la Industria Agroalimentaria
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu del mòdul és proporcionar als alumnes les eines necessàries per avaluar i gestionar la qualitat dels aliments. En base a això, els continguts d'aquest mòdul desenvoluparan tres aspectes: • Els principis del disseny experimental i anàlisi de dades, amb la finalitat d'obtenir resultats representatius i conclusions correctes sobre els paràmetres de qualitat avaluats, així com dels principis de la comunicació, oral i escrita, dels resultats. • L'aplicació dels mètodes d'anàlisi per determinar els indicadors de qualitat, físics, químics, instrumentals, sensorials i microbiològics, prestant especial atenció als mètodes més innovadors d'anàlisi que permetin l'obtenció ràpida de resultats. 1 l'obtenció ràpida de resultats. • La utilitat dels sistemes de gestió de la qualitat acceptats internacionalment (ISO, IFS, BRC, etc. ), com les eines per a garantir tant la qualitat global i la innocuïtat dels aliments, com el bon funcionament dels processos i instal·lacions implicades en tota la cadena alimentària.
Abstract: El objetivo del módulo es proporcionar a los alumnos las herramientas necesarias para evaluar y gestionar la calidad de los alimentos. En base a esto, los contenidos de este módulo desarrollarán tres aspectos: Los principios del diseño experimental y análisis de datos, con la finalidad de obtener resultados representativos y conclusiones correctas sobre los parámetros de calidad evaluados, así como de los principios de la comunicación, oral y escrita, de los resultados. La aplicación de los métodos de análisis para determinar los indicadores de calidad, físicos, químicos, instrumentales, sensoriales y microbiológicos, prestando especial atención a los métodos más innovadores de análisis que permitan la obtención rápida de resultados. La utilidad de los sistemas de gestión de la calidad aceptados internacionalmente (ISO, IFS, BRC, 1 La utilidad de los sistemas de gestión de la calidad aceptados internacionalmente (ISO, IFS, BRC, etc. ), como las herramientas para garantizar tanto la calidad global y la inocuidad de los alimentos, como el buen funcionamiento de los procesos e instalaciones implicadas en toda la cadena alimentaria.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Study plan: Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 106.9 KB

Anglès
5 p, 104.8 KB

Castellà
5 p, 105.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-09-09, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir