Redisseny de la imatge corporativa de l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC)
Nevado Rubio, Marcos
Entenza Rodríguez, Ana Isabel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Rediseño de la imagen corporativa de la Asociación de Jóvenes Estudiantes de Catalunya (AJEC)
Additional title: Redesign of the corporate image of the Association of Young Students of Catalonia (AJEC)
Date: 2019
Description: 54 pag.
Abstract: L'objectiu d'aquest treball és el de donar a l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya una nova imatge corporativa que li permeti esdevenir el sindicat d'estudiants de referència en l'àmbit català. Aquest treball es complementa amb un manual d'imatge corporativa, que servirà de guia al sindicat per aplicar la nova imatge de forma adequada.
Abstract: El objetivo de este trabajo es el de dar a la Asociación de Jóvenes Estudiantes de Cataluña una nueva imagen corporativa que le permita convertirse en el sindicato de estudiantes de referencia en el ámbito catalán. Este trabajo se complementa con un manual de imagen corporativa, que servirá de guía al sindicato para aplicar la nueva imagen de forma adecuada.
Abstract: The objective of this work is to give the Association of Young Students of Catalonia a new corporate image that will allow it to become the union of reference students in the Catalan sphere. This work is complemented by a corporate image manual, which will serve as a guide to the union to apply the new image properly.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Subject: Imatge corporativa ; Sindicats ; Màrqueting ; Associació de Joves Estudiants de Catalunya



54 p, 18.2 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2019-09-20, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir