El plaer durant el consum d'aliments en porcs : nova proposta per a l'estudi
Figueroa Hamed, Jaime (Pontificia Universidad Católica de Chile)
Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Additional title: El placer durante el consumo de alimentos en cerdos : nueva propuesta para su estudio
Additional title: Pleasure during food consumption in pigs : a new proposal of study
Date: 2019
Abstract: Estudiar el grau de plaer que experimenten els animals de granja durant la seva alimentació és important en termes de benestar. Addicionalment, permet re-formular dietes d'acord amb la seva palatabilitat. Aquest treball proposa nous mètodes d'estudi de la palatabilitat en porcs, sobre la base de l'anàlisi dels patrons de consum dels animals, i no en simples mesures de consum o preferències.
Abstract: Estudiar el grado de placer que experimentan los animales de granja durante su alimentación es importante en términos de bienestar. Adicionalmente, permite re-formular dietas de acuerdo a su palatabilidad. Este trabajo propone nuevos métodos de estudio de la palatabilidad en cerdos, en base al análisis de los patrones de consumo de los animales, y no en simples medidas de consumo o preferencias.
Abstract: Studying the degree of pleasure that farm animals experience during feeding is important in welfare terms. In addition, it allows the re- formulation of diets according to its palatability. This work proposes new methods of studying palatability in pigs, based on the analysis of the animals' consumption patterns, and not on simple measures of consumption or preferences.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Desembre 2019, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 369.2 KB

Español
3 p, 209.3 KB

English
3 p, 209.6 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2019-12-18, last modified 2023-10-01



   Favorit i Compartir