El plaer durant el consum d'aliments en porcs : nova proposta per a l'estudi
Figueroa Hamed, Jaime (Pontificia Universidad Católica de Chile)
Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Date: 2019
Abstract: Estudiar el grau de plaer que experimenten els animals de granja durant la seva alimentació és important en termes de benestar. Addicionalment, permet re-formular dietes d'acord amb la seva palatabilitat. Aquest treball proposa nous mètodes d'estudi de la palatabilitat en porcs, sobre la base de l'anàlisi dels patrons de consum dels animals, i no en simples mesures de consum o preferències.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Published in: UAB divulga, Desembre 2019, p. 1-3, ISSN 2014-6388



3 p, 369.2 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2019-12-18, last modified 2020-03-09



   Favorit i Compartir