Eina de generació assistida de proves automatitzades per a webs
Laudo Salvà, Artal
Rubio Barrera, Ruben, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Automated web-based test generation tool
Título variante: Herramienta de generación asistida de pruebas automatizadas para webs
Fecha: 2020
Resumen: La creació de codi de prova automatitzada per a webs és una tasca repetitiva i en molts casos no és viable d'implementar a causa dels costos de manteniment derivats de la variabilitat de les pàgines web. L'objectiu d'aquest projecte és aconseguir automatitzar la creació del codi de prova automatitzada en Selenium WebDriver mitjançant una aplicació per a escriptori desenvolupada en Java que permeti reduir el cost de la creació i manteniment de les proves funcionals automatitzades per als formularis web. A l'article es detalla com s'ha desenvolupat una eina orientada a assistir l'escriptura del codi de proves automatitzades per a fer proves funcionals dels formularis web. L'eina permet analitzar una pàgina a partir del seu URL per a identificar automàticament els camps dels formularis de la web, posteriorment crear casos de test assignant valors a cada camp, i finalment crear el codi de les proves automatitzades.
Resumen: Creating automated test code for websites is a repetitive task and in many cases is not feasible to implement due to the maintenance costs resulting from the variability of web pages. The goal of this project is to automate the creation of automated test code in Selenium WebDriver using a Java-based desktop application that will reduce the cost of creating and maintaining automated functional tests for web forms. The article details how a tool designed to assist automated test code writing has been developed for functional testing of web forms. The tool allows you to analyze a page from its URL to automatically identify the fields of the web forms, then create test cases by assigning values to each field, and finally create the code of the automated tests.
Resumen: La creación de código de prueba automatizada para webs es una tarea repetitiva y en muchos casos no es viable de implementar debido a los costes de mantenimiento derivados de la variabilidad de las páginas web. El objetivo de este proyecto es conseguir automatizar la creación del código de prueba automatizada en Selenium WebDriver mediante una aplicación para escritorio desarrollada en Java que permita reducir el coste de la creación y mantenimiento de las pruebas funcionales automatizadas para los formularios web. En el artículo se detalla cómo se ha desarrollado una herramienta orientada a asistir la escritura del código de pruebas automatizadas para pruebas funcionales de los formularios web. La herramienta permite analizar una página a partir de su URL para identificar automáticamente los campos de los formularios de la web, posteriormente crear casos de test asignando valores a cada campo, y finalmente crear el código de las pruebas automatizadas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Menció Tecnologies de la Informació
Materia: Prova automatitzada ; Proves funcionals ; Casos de prova ; Web scraping ; Selenium WebDriver ; Prueba automatizada ; Pruebas funcionales ; Casos de prueba ; Automated testing ; Functional testing ; Test cases



9 p, 575.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2020-07-06, última modificación el 2023-07-22



   Favorit i Compartir