Psicologia Fisiològica II [102546]
Segura Torres, María del Pilar
Aldavert Vera, Laura
Guillazo Blanch, Gemma
Silvestre Soto, Jordi
Portero Tresserra, Marta
Cano Catala, Marta
Soriano Mas, Carles
Carballo Márquez, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Physiological Psychology II
Additional title: Psicología Fisiológica II
Date: 2020-21
Abstract: L'objectiu general de l'assignatura és el coneixement de les bases biològiques dels estadis de son i vigília, les conductes motivades, les emocions i els processos d'aprenentatge i memòria. En acabar el curs, l'alumnat haurà de ser capaç de: 1 1. Conèixer i explicar les bases neurobiològiques dels ritmes de son i vigília, les funcions del son i algunes de les seves alteracions. 2. Conèixer i explicar les bases neurobiològiques i les funcions del reforç. Descriure els canvis neurobiològics de la conducta addictiva. 3. Descriure el control neural i hormonal de diferents conductes motivades com la gana i les conductes sexual i parental. 4. Explicar les bases neurobiològiques de les emocions i les seves implicacions en la salut. 5. Conèixer les bases neurobiològiques dels processos d'aprenentatge i memòria.
Abstract: El objetivo general de la asignatura es el conocimiento de las bases biológicas de los estadios de sueño y vigilia, las conductas motivadas, las emociones y los procesos de aprendizaje y memoria. Al finalizar el curso, el alumnado deberá ser capaz de: Conocer y explicar las bases neurobiológicas de los ritmos de sueño y vigilia, las funciones del sueño y 1 Conocer y explicar las bases neurobiológicas de los ritmos de sueño y vigilia, las funciones del sueño y algunas de sus alteraciones. Conocer y explicar las bases neurobiológicas y las funciones del refuerzo. Describir los cambios neurobiológicos de la conducta adictiva. Describir el control neural y hormonal de diferentes conductas motivadas como el hambre y las conductas sexual y parental. Explicar las bases neurobiológicas de las emociones y sus implicaciones en la salud. Conocer las bases neurobiológicas de los procesos de aprendizaje y memoria.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]Català
7 p, 135.1 KB

Anglès
7 p, 129.6 KB

Castellà
7 p, 114.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-10, last modified 2020-08-01   Favorit i Compartir