Processos Psicològics: Pensament i Llenguatge [102603]
Chamarro Lusar, Andrés
Soler Vilageliu, Olga
Ramis Laloux, Yago
Jordana Casas, Anna
Pons Bauzá, Joan
Borrueco, Marta
Torregrossa Álvarez, Miquel
Rovira Faixa, Tatiana
Caño Melero, María Inés
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Título variante: Psychological Processes: Thinking and Language
Título variante: Procesos Psicológicos: Pensamiento y Lenguaje
Fecha: 2020-21
Resumen: Aquesta assignatura té com objectiu introduir l'estudiant a l'estudi del pensament i del llenguatge des d'una perspectiva cognitiva. S'analitzaran les característiques de les tasques cognitives de classificació i estructuració de la informació, del raonament, de la presa de decisions i de la resolució de problemes, també es proporcionaran recursos per a la millora del pensament i s'identificaran mètodes d'intervenció. D'altra banda, s'explicaran els processos cognitius que estan implicats en l'ús del llenguatge en les seves diferents vessants (comprensió, producció) així com en les seves diferents funcions (comunicació i representació) i es 1 vessants (comprensió, producció) així com en les seves diferents funcions (comunicació i representació) i es presentaran les diverses perspectives teòriques sobre l'origen (filogenètic i ontogenètic) del llenguatge, així com alguns trastorns del llenguatge rellevants en la discussió sobre aquests marcs teòrics.
Resumen: Esta asignatura tiene como objetivo introducir al estudiante en el estudio del pensamiento y del lenguaje desde una perspectiva cognitiva. Se analizarán las características de las tareas cognitivas de clasificación y estructuración de la información, del razonamiento, de la toma de decisiones y de la resolución de problemas, también se proporcionarán recursos para la mejora del pensamiento y se identificarán métodos de intervención . Por otro lado, se explicarán los procesos cognitivos que están implicados en el uso del lenguaje en sus diferentes vertientes (comprensión, producción) así como en sus diferentes funciones (comunicación y 1 en sus diferentes vertientes (comprensión, producción) así como en sus diferentes funciones (comunicación y representación) y se presentarán las diversas perspectivas teóricas sobre el origen (filogenético y ontogenético) del lenguaje, así como algunos trastornos del lenguaje relevantes en la discusión sobre estos marcos teóricos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Psicologia [2502443]
Plan de estudios: Grau en Psicologia [954]Català
7 p, 111.4 KB

Anglès
6 p, 108.8 KB

Castellà
6 p, 109.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-17, última modificación el 2021-06-18   Favorit i Compartir