Contextualització de la Disciplina i Tècniques d'Interpretació [44345]
Arumi Ribas, Marta
Stampa García-Ormaechea, Maria Guiomar
Garcia Crecente, Maria Pilar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Contextualisation of the Discipline and Interpreting Techniques
Additional title: Contextualización de la Disciplina y Técnicas de Interpretación
Date: 2020-21
Abstract: Contextualització de la disciplina Situar l'estudiant en la matèria de la interpretació de conferències i la seva pràctica professional des d'un punt de vista teòric. Introduir l'estudiant en les principals línies de recerca en interpretació de conferències. Oferir una base teòrica a l'estudiant en la qual basar el seu aprenentatge pràctic. Tècniques d'interpretació Introduir l'estudiant en les principals tècniques necessàries per a desenvolupar la interpretació de conferències. Adquirir la base tècnica general de la interpretació. Adquirir les estratègies i habilitats pròpies de la interpretació des de la pràctica en la llengua materna. Introduir l'estudiant en la tècnica de la presa de notes des de la llengua A.
Abstract: Contextualización de la disciplina • Situar al estudiante en el campo de la interpretación de conferencias y su práctica profesional desde un punto de vista teórico. • Introducir a los estudiantes en las principales líneas de investigación en Interpretación de Conferencias. • Proporcionar a los estudiantes una base teórica sobre la que basar su aprendizaje práctico. Técnicas de interpretación • Introducir a los estudiantes en las principales técnicas necesarias para la interpretación de conferencias. • Adquirir la base técnica general de interpretación. • Adquirir las estrategias y habilidades propias la de interpretación desde la práctica en la lengua materna. • Introducir al estudiante en la técnica de la toma de notas en lengua A.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Interpretació de Conferències [4316479]
Study plan: Màster Universitari en Interpretació de Conferències [1465]Català
7 p, 112.8 KB

Anglès
6 p, 109.5 KB

Castellà
7 p, 111.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-09-04, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir