Home > Graphic and multimedia documents > Pictures > Bibliografía sobre cocina gallega |
Additional title: | Bibliography on Galician cuisine |
Additional title: | Bibliografia sobre cuina gallega |
Date: | 2020 |
Abstract: | La cocina gallega se caracteriza por ser sabrosa y de platos muy abundantes. Una excelente cocina de producto, donde destacan las patatas (siempre hay una anciana en un rincón de la cocina pelando patatas), los pescados y mariscos y las carnes. Se presenta en formato foto, una bibliografía sobre cocina gallega. |
Abstract: | La cuina gallega es caracteritza per ser sabrosa i de plats molt abundants. Una excelent cuina de producte, on destacan les patates (sempre hi ha una àvia en un racó de la cuina pelant patates), els peixos i marisc i les carns. Es presenta en format foto, una bibliografia sobre cuina gallega. |
Note: | 4 fotografías |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Series: | Memòria gastronòmica digital |
Document: | Image |
Subject: | Bibliografía ; Cocina gallega ; Bibliography ; Galician cooking ; Cuina gallega |
CUNQUEIRO A., FILGUEIRA IGLESIAS A. 1993. Cocina gallega. Everest.León 1024x768, 361.9 KB |
IGLESIAS C. 2001. Rías de Galicia. Pescados y mariscos. Productos y recetas. Àmbit Serveis Editorials. Barcelona. 768x1024, 382.8 KB |
SUEIRO E. 1993. Amigos de la cocina gallega. Santiago de Compostela. 768x1024, 375.9 KB |
ZARZALEJOS M. C. 1993. La cocina del Camino de Santiago. Alianza. Madrid. 768x1024, 330.0 KB |
Tarta "de Santiago" (de almendras) 1024x683, 571.6 KB |
La tarta de Santiago se acompaña del vino de licor Meus Amores (dulce) 1024x683, 487.6 KB |