Química I [103264]
Gimbert Suriñach, Carolina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Chemistry I
Data: 2021-22
Resum: Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica en els fonaments de la química orgànica, tant des del punt de vista estructural com de reactivitat química. Els coneixements adquirits haurien de permetre, a l'alumne que superi l'assignatura, comprendre els conceptes d'isomeria relatius als compostos orgànics, així com interpretar químicament la major part dels processos bioquímics que es veuran posteriorment a altres assignatures de la titulació. Més concretament, els objectius de l'assignatura són: 1) Assolir coneixement i comprensió dels conceptes bàsics de les diverses teories d'enllaç aplicables als compostos orgànics. 2) Poder descriure i comprendre els diferents tipus d'isomeria dels compostos orgànics. 3) Poder identificar i descriure la reactivitat i els mecanismes de reacció de les principals reaccions orgàniques, així com els diversos factors que les afecten.
Resum: It is a first-year subject, of basic training in the foundations of organic chemistry, both from the structural point of view and chemical reactivity. The acquired knowledge should allow students who pass the subject to understand the concepts of isomerism related to organic compounds, as well as to interpret chemically most of the biochemical processes that will later be seen in other subjects of the degree. More specifically, the objectives of the subject are: 1) Achieve knowledge and understanding of the basic concepts of the various binding theories applicable to organic compounds. 2) Be able to describe and understand the different types of isomerism of organic compounds. 3) To identify and describe the reactivity and reaction mechanisms of the main organic reactions, as well as the various factors that affect them.
Resum: Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica en los fundamentos de la química orgánica, tanto desde el punto de vista estructural como de reactividad química. Los conocimientos adquiridos deberían permitir, al alumno que supere la asignatura, comprender los conceptos de isomería relativos a los compuestos orgánicos, así como interpretar químicamente la mayor parte de los procesos bioquímicos que se verán posteriormente a otras asignaturas de la titulación. Más concretamente, los objetivos de la asignatura son: 1) Alcanzar conocimiento y comprensión de los conceptos básicos de las diversas teorías de enlace aplicables a los compuestos orgánicos. 2) Poder describir y comprender los diferentes tipos de isomería de los compuestos orgánicos. 3) Poder identificar y describir la reactividad y los mecanismos de reacción de las principales reacciones orgánicas, así como los diversos factores que las afectan.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.8 KB

Anglès
4 p, 102.7 KB

Castellà
4 p, 103.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir