El marketing sensorial como estrategia de compra en el sector del café
Jordán Baena, Paula
Lopes da Silva, Elaine Aparecida, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: El màrqueting sensorial coma estratègia de compra al sector del cafè
Additional title: Sensory marketing as a purchasing strategy in the coffee sector
Date: 2021
Description: 128 pag.
Abstract: La investigació estudia el màrqueting sensorial en els punts de venda físics del sector del cafè com a estratègia per a què els consumidors comprin els productes.
Abstract: La investigación estudia el marketing sensorial en los puntos de venta físicos del sector del café como estrategia para que los consumidores compren los productos.
Abstract: The research studies sensory marketing at physical points of sale in the coffee sector as a strategy or consumers to buy the products.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Study plan: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca
Subject: Màrqueting sensorial ; Neuromàrqueting ; Botigues ; Cafè ; Punts de venda



128 p, 2.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2021-07-27, last modified 2022-10-22



   Favorit i Compartir