visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > Avenços en tecnologia no tèrmica per tractar aliments líquids |
Títol variant: | Avances en tecnología no térmica para tratar alimentos líquidos |
Data: | 2021 |
Resum: | A la cerca de tecnologies per mantenir les propietats organolèptiques originals dels aliments amb un processament mínim que garanteixi alhora la inactivació de microorganismes, en els últims anys s'estan investigant solucions no tèrmiques. El Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA) de la UAB ha incorporat una d'aquestes tecnologies: un equip de radiació ultraviolada d'ona curta (UCV), amb què els investigadors han obtingut resultats d'alta efectivitat en sucs, brous i infusions. Ara el centre de recerca prepara una jornada de demostració que tindrà lloc el primer trimestre del pròxim any. |
Resum: | En busca de tecnologías para mantener las propiedades organolépticas originales de los alimentos con un procesado mínimo que garantice a la vez la inactivación de microorganismos, en los últimos años se están investigando soluciones no térmicas. El Centro de Innovación, Investigación y Transferencia en Tecnología de los Alimentos (CIRTTA) de la UAB ha incorporado una de estas tecnologías: un equipo de radiación ultravioleta de onda corta (UCV), con el que los investigadores han obtenido resultados de alta efectividad en zumos, caldos e infusiones. Ahora el centro de investigación prepara una jornada de demostración que tendrá lugar el primer trimestre del próximo año. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català i Castellà |
Document: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicat a: | UAB divulga, Setembre 2021, ISSN 2014-6388 |
Català 4 p, 839.6 KB |
Español 4 p, 838.6 KB |