visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Bibliografía sobre carnes, despojos y despiece |
Títol variant: | Bibliography on meats, offals and cutting |
Títol variant: | Bibliografia sobre carns, menuts i especejament |
Data: | 2021 |
Resum: | Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, sobre carnes, despojos y despiece. |
Resum: | Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, sobre carns, menuts i especejament. |
Nota: | 18 fotografías |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Col·lecció: | Memoria cárnica digital |
Document: | Image ; Imatge fixa |
Matèria: | Bibliografía ; Carnes ; Despojos ; Despiece ; Bibliography ; Meats ; Offals ; Cutting ; Carns ; Menuts ; Especejament |
ANECÁS. 2004. Informe sobre una propuesta de norma de calidad para las menudencias cárnicas destinadas al consumo humano. 2a revisión. Madrid 683x1024, 352.9 KB |
BEEF. 2016. Revista BEEF. Nº 2. Madrid 768x1024, 583.8 KB |
BROSSA M. 2017. Canaille. Planeta Gastro. Planeta. Barcelona 768x1024, 283.3 KB |
CROSS. H. R. 1988. Meat Science, milk science and technology. World Animal Science, 83. Elsevier. Amsterdam 768x1024, 265.2 KB |
CSSS. 1994. Carnes y despojos para el consumo en Asturias. CSSS. Oviedo 768x1024, 568.5 KB |
FORREST J. C., ABERLE E.D., HEDRICK H. B., JUDGE M. D., MERKEL R. A. 1979. Fundamentos de Ciencia de la carne. Acribia. Zaragoza 768x1024, 322.4 KB |
GENOT C. 2003. Congelación y calidad de la carne. Acribia-INRA. Zaragoza 768x1024, 295.1 KB |
GIRÁLDEZ F. J., LAVÍN M. P. 2007. Lo que usted debe saber sobre la carne de vacuno. Cartilla de divulgación. Caja España-CSIC. León 768x1024, 324.3 KB |
INVAC. Las piezas de la carne de vacuno. 1024x768, 638.1 KB |
LLORENTE G., LOPE S. 1994. Guia dels animals que es venen al mercat. Pòrtic. Barcelona 768x1024, 350.2 KB |
MAPA. 2004. Els menuts. MAPA-MERCASA_ANECÁS. Madrid 768x1024, 287.4 KB |
MERCABARNA. 1997. Manual de carnicería. Nivel 1. Mercados de Abastecimientos de Barcelona . Barcelona 768x1024, 314.5 KB |
MISACO. Guía de la Inspección comercial de la carne. Vol. I. Colección: Ordenación y control del consumo. Madrid 768x1024, 329.4 KB |
PALTRINIERI G. ET AL. 1983. Taller de carne. Manuales para educación agropecuaria. Área: Industrias rurales. SEP. Trillas SA de CV. México DF 683x1024, 366.9 KB |
PALTRINIERI G. ET AL. 1984. Obtención de carne. Manuales para educación agropecuaria. Área: Industrias rurales, 28. SEP. Trillas SA de CV. México DF 683x1024, 405.3 KB |
RIBIÈRE F., FRÉDIANI V. 2014. Steak R(é)volution. A la recherche du meilleur steak du Monde. La Martinière. Paris 768x1024, 294.6 KB |
SANZ EGAÑA C. 1948. Enciclopedia de la Carne. Producción-comercio-industria-higiene. Espasa-Calpe. Madrid 768x1024, 330.9 KB |
SIERRA ALFRANCA I. 1974. El ternasco aragonés: descripción y características fundamentales. Trabajos, 19. IEPGE. Facultad de Veterinaria. Zaragoza 768x1024, 499.0 KB |
VIANDAR. 2000. Revista Viandar. Chuletas 10. Gozamena. Bilbao 768x1024, 643.1 KB |
WARRIS P. D. . Ciencia de la Carne. Acribia, Zaragoza 768x1024, 290.7 KB |