A novel approach to develop cultured meat : design and simulation of a large-scale production plant
Pérez Mateos, Paula
Torres Domínguez, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Fecha: 2022
Resumen: The aim of the present work is to cover a 1 % of the current market for meat substitutes in Amsterdam, so production will be 7 metric tons of cultured meat per year.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Biotecnologia [2500253]
Plan de estudios: Grau en Biotecnologia [815]
Documento: Treball final de grau ; Text
Materia: Cultured meat ; Meat substitutes



Part I
1 p, 549.4 KB

Part II
2 p, 1.3 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultat de Biociencias. TFG

 Registro creado el 2022-07-12, última modificación el 2022-07-14



   Favorit i Compartir