Study of the viability for the creatioin of a lyophilised company promoting sustainable criteria and based on the strawberry industry
Lluch Cabré, Judit
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2023
Descripción: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Juny
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Liofilització ; Tecnologia dels aliments ; Aliments ; Indústria alimentària ; Maduixes



1 p, 464.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2023-10-16, última modificación el 2024-03-07



   Favorit i Compartir