A functional virgin olive oil enriched with olive oil and thyme phenolic compounds improves the expression of cholesterol efflux-related genes : A randomized, crossover, controlled trial
-
Farràs Mañé, Marta (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau)
;
Arranz, Sara (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Carrión, Silvia (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Subirana, Isaac (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Muñoz Aguayo, Daniel (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Blanchart, Gemma (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Kool, Marjon (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Solà, Rosa (Hospital Universitari Sant Joan de Reus (Tarragona)) ;
Motilva, María José (Instituto de Ciencias de la Vid y el Vino) ;
Escolà-Gil, Joan Carles (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ;
Rubió, Laura (Universitat de Lleida) ;
Fernández-Castillejo, Sara (Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili) ;
Pedret, Anna (Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili) ;
Estruch, Ramón (Hospital Clínic i Provincial de Barcelona) ;
Covas Planells, Maria Isabel (NUPROAS HB) ;
Fitó, Montserrat (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Hernáez, Álvaro (CIBER de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición (CIBEROBN)) ;
Castañer, Olga (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ;
Universitat Autònoma de Barcelona