Innovations in gluten-free bread
Sañé Puigví, Marc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2023
Descripción: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Febrer
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Malaltia celíaca ; Dieta sense gluten ; Gluten ; Biotecnologia alimentària ; Pa



1 p, 159.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2024-03-04, última modificación el 2024-03-06



   Favorit i Compartir