Resultados globales: 11 registros encontrados en 0.02 segundos.
Documentos de investigación, Encontrados 11 registros
Documentos de investigación Encontrados 11 registros  1 - 10siguiente  ir al registro:
1.
1 p, 159.4 KB Innovations in gluten-free bread / Sañé Puigví, Marc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 513.4 KB Use and functionality of hydrocolloids in gluten-free products in the food industry / Martínez Cullell, Fiona ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 670.9 KB Psyllium as an ingredient to improve the texture and nutrient profile of gluten free bread / Garcia Vila, Queralt ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 2.9 MB Improving the texture of gluten-free bread with the use of sourdough / Peralba Arlà, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 7.8 MB Nutritional profile of gluten-free bread / Díaz Barón, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 337.5 KB Celiac disease and its consequences in food production / Ridao Palahí, Sandra ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2019
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 2.2 MB Animal models of celiac disease. Usefulness and limitations / Ortega Puente, Sara ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Veterinària [955]  
8.
1 p, 837.5 KB Living with gluten intolerance / Higuera Garcia, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 471.6 KB Immunopathogenesis of coeliac disease / Solé Garrigós, Aina ; Jaraquemada, Dolores, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2014
Grau en Bioquímica [814]  
10.
164 p, 3.4 MB Development of gluten-free bread formulations / Miñarro Vivas, Begoña ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Los celíacos no toleran el gluten, la principal proteína presente en el trigo, el centeno y la cebada, que da a la masa las propiedades viscoelásticas necesarias para desarrollar productos panificables de buena calidad. [...]
Celiac patients cannot tolerate gluten, the protein from wheat, rye and barley that gives to dough the viscoelastic properties required to develop bakery products of good quality. Its lack results in liquid batter rather than dough, yielding breads with a crumbling texture, pale colour and poor mouth-feel. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  

Documentos de investigación : Encontrados 11 registros   1 - 10siguiente  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.