Elaboration of a food safety culture plan applied to an ovine and bovine slaughterhouse
Trabadelo López, Andrea
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2023
Descripción: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Febrer
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Aspectes sanitaris ; Seguretat alimentària ; Escorxadors ; Control microbiològic ; Canals ; Carn de bestiar boví ; Carn de bestiar oví



1 p, 108.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2024-03-04, última modificación el 2024-05-04



   Favorit i Compartir