Ultra-processed foods (UPF) and their impact on teenagers' diet Service Learning at Ribot i Serra High School
Bernardo Rodríguez, Daphne
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2024
Description: 1 pag.
Note: Premi UAB als millors Treballs de Fi de Grau amb metodologia d'Aprenentatge Servei (ApS). 4a Edició, curs 2023-2024
Note: Pòster
Note: Juny
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Nutrició ; Salut ; Ultraprocessats ; ApS ; Aprenentatge i Servei



1 p, 168.9 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Bachelor's degree final projects award-winning
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2025-02-07, last modified 2025-04-01



   Favorit i Compartir