Ultra-processed foods (UPF) and their impact on teenagers' diet Service Learning at Ribot i Serra High School
Bernardo Rodríguez, Daphne
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2024
Descripción: 1 pag.
Nota: Premi UAB als millors Treballs de Fi de Grau amb metodologia d'Aprenentatge Servei (ApS). 4a Edició, curs 2023-2024
Nota: Pòster
Nota: Juny
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Nutrició ; Salut ; Ultraprocessats ; ApS ; Aprenentatge i Servei



1 p, 168.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Premios UAB. TFG

 Registro creado el 2025-02-07, última modificación el 2025-04-01



   Favorit i Compartir