Carnes Halal
Fàbregas i Comadran, Xavier

Date: 2002
Description: 25 pag.
Abstract: Se resumen las normas religiosas que definen las carnes halal y el procedimiento para su obtención por sacrificio ritual musulmán.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Castellà.
Document: report
Subject: Carnes halal ; Halal meats ; Carns halal ; Musulmans ; Alimentació ; Aliments ; Islamisme ; Indústria alimentària ; Escorxadors



25 p, 260.3 KB

Procedimiento de sacrificio por degüello: cuchillo tradicional de matarife musulmán
1024x696, 957.7 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Xavier Fàbregas i Comadran, documents de recerca
Research literature > Studies

 Record created 2011-06-01, last modified 2019-07-20



   Favorit i Compartir