Psicòlegs de la UAB detecten trastorns emocionals en "parvulitos"
Jané i Ballabriga, Maria del Claustre (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Clínica i de la Salut)

Títol variant: Psicólogos de la UAB analizan trastornosemocionales de "parvulitos
Títol variant: Psychologists of the UAB detectemotional upheavals in children
Data: 2006
Resum: Molts problemes emocionals enterren les seves arrels en traumes que desenvolupem quan teníem entre 3 i 6 anys d'edat. Un grup d'investigadors de la UAB van portar a terme un estudi per a prevenir les seqüeles que deixen aquests trastorns psicològics en edats posteriors. Mes de 1. 000 nens en edat pre-escolar, els seus pares i els seus professors van col·laborar en aquesta investigació i els seus resultats ja estan publicats. De les seves conclusions crida l'atenció que els nens que viuen en un ambient rural gaudeixen d'una major salut mental comparats amb els nens de la ciutat.
Resum: Muchos problemas emocionales entierran sus raíces en traumas quedesarrollamos cuando teníamos entre 3 y 6 años de edad. Un grupo deinvestigadores de la UAB llevaron a cabo un estudio para prevenir lassecuelas que dejan estos trastornos psicológicos en edades posteriores. Más de 1. 000 niños en edad preescolar, sus padres y sus profesorescolaboraron en esta investigación y sus resultados ya están publicados. De sus conclusiones llama la atención que los niños que viven en unambiente rural gozan de una mayor salud mental comparados con losniños de la ciudad.
Resum: Many emotional problems have their roots in trauma that developedwhen we were between 3 and 6. A group of researchers at the UAB havecarried out a study to prevent the after-effects of these psychologicaldisorders in later life. More than 1,000 children of pre-school age, theirparents and their teachers cooperated in this research, the results ofwhich have just been published. The conclusions highlight the fact thatchildren who live in a rural environment enjoy better mental healthcompared with city children.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, novembre 2006, p. 1-1, ISSN 2014-6388Català
2 p, 92.3 KB

Español
2 p, 162.3 KB

English
2 p, 159.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-22, darrera modificació el 2022-11-13   Favorit i Compartir