Dilatacions al cervell a causa dels traumes cranioencefàlics
Poca Pastor, María Antonia (Hospital Universitari Vall d'Hebron)
Universitat Autònoma de Barcelona

Títol variant: Dilataciones en el cerebro a causa de lostraumas craneoencefálicos
Títol variant: Ventricular enlargement after moderate orsevere head injury
Data: 2006
Resum: Algunes de les persones que pateixen un trauma cranioencefàlic greu o moderat experimenten una dilatació ventricular al cervell que pot afegir seqüeles evitables als pacients. Científics de la UAB han estudiat l'origen de la dilatació, han determinat que se produeix freqüentement i han alertat sobre la importància de diagnosticar i tractar aquest problema.
Resum: Algunas de las personas que sufren un trauma craneoencefálico grave omoderado experimentan una dilatación ventricular en el cerebro quepuede añadir secuelas evitables en los pacientes. Científicos de la UABhan estudiado el origen de la dilatación, han determinado que seproduce frecuentemente y han alertado sobre la importancia dediagnosticar y tratar este problema.
Resum: Some of those who suffer a severe or moderate head injury experience aventricular dilatation in the brain that may cause unnecessary suffering topatients. UAB Scientists have studied the origin of these ventriculardilatation. They have concluded that they occur frequently and havewarned that it is important to diagnose and treat the disease.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, octubre 2006, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 82.7 KB

Español
2 p, 107.8 KB

English
2 p, 108.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-22, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir