Un estudi relaciona l'addicció i la tendència perseverant a explorar
Nadal i Alemany, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)

Títol variant: Un estudio relaciona la adicción y la tendencia perseverante a explorar
Data: 2006
Resum: Segons com sigui el nostre temperament, correm el risc gratuït de ser uns addictes en potència. Investigadors de l'Institut de Neurociències suggereixen que els individus que constantment busquen noves sensacions són més propensos a convertir-se en addictes. Aquesta conclusió és fruit d'un estudi realitzat amb morfina i rates curioses.
Resum: Según cómo sea nuestro temperamento corremos el riesgo gratuito de ser unos adictos en potencia. Investigadores del Instituto de Neurociencias sugieren que los individuos que constantemente buscan nuevas sensaciones son más propensos a convertirse en adictos. Esta conclusión es fruto de un estudio realizado con morfina y ratas curiosas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, febrer 2006, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 86.2 KB

Español
2 p, 125.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Institut de Neurociències (INc)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-29, darrera modificació el 2024-06-01



   Favorit i Compartir