Identificat el receptor de la relaxació del còlon
Gallego Pérez, Diana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Gil, V. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Martínez Cutillas, Miriam
Mañé Reed, Noemí (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Martín, MT. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Jiménez, M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències

Additional title: Identificado el receptor de la relajación del colon
Date: 2012
Abstract: Un grup d'investigadors del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia e Immunologia i de l'Institut de Neurociències de la UAB han confirmat que el receptor P2Y1 és responsable de la relaxació del còlon. Una recerca prèviament realitzada a la UAB en mostres de colon humà, ha estat confirmada en aquest estudi amb un ratolí genèticament modificat que no té el receptor i per tant el colon no es relaxa. Futurs estudis permetran valorar la funció del receptor en diferents patologies.
Abstract: Un grupo de investigadores del Departamento de Biología Celular, Fisiología e Inmunología y del Instituto de Neurociencias de la UAB han confirmado que el receptor P2Y1 es responsable de la relajación del colon. Una investigación previamente realizada en la UAB en muestras de colon humano, ha sido confirmada en este estudio con ratón genéticamente modificado que no tiene el receptor y por tanto el colon del cual no se relaja. Futuros estudios permitirán valorar la función del receptor en diferentes patologías.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Published in: UAB divulga, juliol 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388Català
1 p, 54.9 KB

Español
2 p, 138.2 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (scientific output) > Health sciences and biosciences > Institut de Neurociències (INc)
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2012-07-09, last modified 2021-03-13   Favorit i Compartir