Documents de recerca

Documents de recerca 592 registres trobats  inicianterior436 - 445següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
436.
1 p, 97.5 KB Biochemical indicators for crustacean and bivalve quality / Alonso Aragón, Kilian ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
437.
1 p, 575.4 KB Valorization of wine making by-products / Soley Mercader, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
438.
3 p, 266.3 KB Diferencias entre categorías de alimentos : "alimentos superpremiun" / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hervera Abad, Marta ; Castrillo, Carlos
2010  
439.
225 p, 10.0 MB Simultaneous detection of foodborne bacteria based on magnetic particles / Brandão Barros, Delfina Celeste ; Pividori, María Isabel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Campoy Sánchez, Susana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química
En la actualidad, está ampliamente aceptado en Europa que la investigación y la innovación son factores clave para reforzar la capacidad industrial y las perspectivas de negocios. La tecnología es necesaria para abordar los problemas del mundo, pero también lo es la investigación, que permite la aparición de tecnologías innovadoras. [...]
Nowadays, it is widely recognised in Europe that research and innovation are key factors to reinforce the industrial capacities and business perspectives. We need technology to address world's problems, but we also need research to develop innovative technologies. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
440.
217 p, 2.1 MB Postformula feeding strategies to reduce concentrate consumption and improve feed efficiency in bulls fed high-concentrate diets / Verdú Piqué, Marçal ; Devant, Maria, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Als països mediterranis la majoria de bestiar d'engreix s'alimenta amb dietes riques en concentrat amb una ràtio de pinso i palla de 90:10, ambdós ad libitum, en menjadores separades. El cost del pinso (preu dels ingredients i el total de consum de pinso) representa el 70-80% dels costos de producció totals. [...]
In Mediterranean countries most of intensive beef cattle are fed high-concentrate diets with concentrate to straw ratio 90 to 10, both ad libitum in separate feeders. The concentrate cost (price of ingredients and total concentrate consumption) represents around 70-80% of total production costs. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
441.
270 p, 1.9 MB Used of acid and re-esterified vegetable oils in fish diets / Trullàs Huguet, Clara ; Sala Pallarés, Roser, dir. ; Fontanillas Giralt, Ramon, dir. ; Tres Oliver, Alba, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La utilització d'olis natius d'origen vegetal (VO) en dietes per peixos com a substituts de la font lipídica tradicionalment utilitzada, l'oli de peix (FO), es veu limitada degut a la creixent demanda per part de les indústries de pinsos, aliments i biocombustibles. [...]
SUMMARY The use of native vegetable oils (VO) in fish diets as substitutes of the traditionally used lipid source, fish oil (FO), has limitations due to their growing demand by feed, food and biofuel industries. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
442.
13 p, 1.3 MB Creación de una ontología para el mundo de la restauración / Boix Rodríguez, Roman ; Karatzas, Dimosthenis, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
Las ontologías se definen como especificaciones explícitas de conceptos en un determinado dominio y las relaciones entre éstos, además permiten hacer suposiciones y extraer nuevo conocimiento a partir de lo que se conoce. [...]
Ontologies are defined as explicit specifications of particular domain concepts and relationships between these, they also allow making assumptions and extract new knowledge from what is known. That is why this project aims to develop a first version of an ontology for the culinary field. [...]
Les ontologies es defineixen com a especificacions explicites de conceptes d'un domini concret i les relacions entre aquests, a més permeten fer suposicions i extreure nou coneixement a partir del que es coneix. [...]

2016-06-26
Enginyeria Informàtica [958]  
443.
1 p, 905.0 KB Pesticide residues in food / Padrós Rusiñol, Guim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
444.
1 p, 717.3 KB Management, assessment and minimization of waste in the industry in Catalonia. Elaboration of a hypothetical plan of industrial symbiosis / de Lara, Guillermo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
445.
1 p, 308.7 KB Evolution of marketing in the food sector / Cartanyà Vilamú, Guillem ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 592 registres trobats   inicianterior436 - 445següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.