Resultats globals: 32 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Materials acadèmics, 27 registres trobats
Fons personals i institucionals, 4 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
69 p, 4.9 MB Estudi del procés de tall per a la millora dels esbocats en materials AHSS / Escaler Sala, Jordi ; Solsona Mateos, Pau ; Gutiérrez Castillo, David ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
En aquest projecte es presenta un estudi sobre punxonats i esbocats per a materials d'Alt límit elàstic (Acers AHSS; Advanced High Strength Steels), amb l'objectiu d'aconseguir saber quin és el millor procés de tall per aconseguir esbocats correctes. [...]
2011  

Materials acadèmics 27 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
8 p, 120.6 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Gort Esteve, Araceli ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
This is a first-year basic education course that develops the scientific and technical bases that man uses to improve the performance and quality of food from plant and animal origin for their commercialization in agreement with the current requirements of consumers and the agri-food industry. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
7 p, 117.9 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Izquierdo Tugas, Dolors ; Gort Esteve, Araceli ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
This is a first-year basic education course that develops the scientific and technical bases that man uses to improve the performance and quality of food from plant and animal origin for their commercialization in agreement with the current requirements of consumers and the agri-food industry. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
7 p, 117.8 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Izquierdo Tugas, Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Sala Pallarés, Roser ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
This is a first-year basic education course that develops the scientific and technical bases that man uses to improve the performance and quality of food from plant and animal origin for their commercialization in agreement with the current requirements of consumers and the agri-food industry. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
7 p, 115.4 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats i Boixadera, Josefina ; Sala Pallarés, Roser ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
7 p, 112.0 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Plaixats i Boixadera, Josefina ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
1 p, 319.0 KB Ciència dels Materials [20578] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
2004-05
Llicenciat en Química [70]  
7.
3 p, 767.5 KB Ciència dels Materials [20578] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
1995-96
Llicenciat en Química [70]  
8.
1 p, 488.1 KB Ciència dels Materials [20578] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
1995-96
Llicenciat en Química [70]  
9.
1 p, 1022.3 KB Ciència dels Materials [20578] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
1997-98
Llicenciat en Química [70]  
10.
9 p, 694.7 KB Introducció a la ciència dels materials [25596] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Juny 2008-09
Llicenciat en Física [597]  
 Accés restringit a la UAB

Materials acadèmics : 27 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Fons personals i institucionals 4 registres trobats  
1.
1 p, 345.8 KB Carta d'Anna Roigé Boté, Secretària General de la UB, a Pere Pascual presentant al·legacions per a places de Titular de Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica i de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica / Universitat de Barcelona. Secretaria General ; Pascual, Pedro, 1934-2006
1997  
 Accés restringit a la UAB
2.
1 p, 491.7 KB Carta d'Anna Roigé Boté, Secretària General de la UB, a Pere Pascual nomenant-lo Ponent per a resoldre reclamació presentada sobre la resolució d'un Concurs per a plaça de Titular de Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica / Universitat de Barcelona. Secretaria General ; Pascual, Pedro, 1934-2006
1997  
 Accés restringit a la UAB
3.
1 p, 590.2 KB Notes manuscrites sobre l'assignació de plaça de Professor Titular de Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica, amb càlculs sobre publicacions de N.LL.I. i J.G.Z
1995  
 Accés restringit a la UAB
4.
8 p, 5.0 MB Carta de Jesús García-Zayas al President del Comitè Acadèmic de la UB sol·licitant revocació de proposta per a una plaça de Professor Titular d'Universitat de Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica / García Zayas, Jesús
1995  
 Accés restringit a la UAB

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.