Dipòsit Digital de Documents de la UAB 9 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
1 p, 1.6 MB What is true in healthy diets or weight-loss diets? / Sellarès Jansana, Berta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 710.9 KB ApS Project: Mediterranean diet for teenagers / Vallejo Medina, Lucas ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 211.8 KB Service-learning project : the Mediterranean diet for secondary school students / Negra, Sílvia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 801.4 KB Nutritional analysis of current human diet : comparison between western, Mediterranean, vegetarian and vegan diets / Comellas Creus, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Veterinària [955]  
5.
1 p, 658.6 KB Difference in climate impact between a lacto-ovo-vegetarian and a mediterranean diet / Fonalleras Nadal, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
25 p, 308.4 KB El impacto de los alimentos procedentes de América en el proceso de Transición Nutricional en la península ibérica 1961-2011. Una primera aproximación / Cussó i Segura, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Desde hace varios siglos la incorporación de productos agrícolas de origen americano ha tenido un gran impacto en los diversos sistemas y paisajes agrarios europeos, y en la dieta y la salud de su población. [...]
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2015 (Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ;)  
7.
1 p, 173.1 KB Adherence to the mediterranean diet in a UAB students / Martínez Rodríguez, J. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2014
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 524.1 KB The follow-up's knowledge of Mediterranean diet in children from 8 to 12 years old / Hornos Serrano, Idaira ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2014
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
38 p, 732.1 KB Mediterranean diet changes during the nutritional transition in Spain / Garrabou, Ramon, 1937- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Cussó i Segura, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
En este trabajo analizaremos en primer lugar la presencia i la importancia de los alimentos que caracterizan la dieta mediterránea en los sistemas alimentarios españoles del siglo XIX. Veremos como evoluciona esta presencia y el su peso a la dieta dentro del proceso de transición nutricional moderna española, contemplando dos períodos: desde finales del XIX hasta la década de 1930, y la segunda mitad del XX, períodos caracterizados por un aumento de la ingesta de alimentos, cereales y patatas primer, y de productos de origen animal después, y por la progresiva convergencia con las dietes de les sociedades desarrolladas, que diluirían o minimizarían progresivamente las características diferenciales mediterráneos. [...]
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2007 (Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 9/2007)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.